TBMM’de Staj ve Çıraklık Mağdurlarını kızdıran konuşma: “Rencide etmiştir”

Staj ve Çıraklık Mağdurlarının yaptığı açıklama şöyle: “Sayın AKPARTİ Yetkilileri, Dün TBMM’de  21.02.2024 günlü ve 494 sıra nolu meclis araştırması önergesi konuşmaları sırasında partiniz adına grup konuşması yapan Burdur Milletvekili Sayın Mustafa Oğuz yaptığı konuşmada devamlı olarak staj ve çıraklık sigortası mağduriyetini küçümseyen, değersizleştiren ifadelerle mağdur kardeşlerimizi çok fazlasıyla rencide etmiştir. Sayın vekil AKPARTİ Grubu...

TBMM’de Staj ve Çıraklık Mağdurlarını kızdıran konuşma: “Rencide etmiştir”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Staj ve Çıraklık Mağdurlarının yaptığı açıklama şöyle:

“Sayın AKPARTİ

Yetkilileri, Dün TBMM’de  21.02.2024 günlü ve 494 sıra nolu meclis araştırması önergesi konuşmaları sırasında partiniz adına grup konuşması yapan Burdur Milletvekili Sayın Mustafa Oğuz yaptığı konuşmada devamlı olarak staj ve çıraklık sigortası mağduriyetini küçümseyen, değersizleştiren ifadelerle mağdur kardeşlerimizi çok fazlasıyla rencide etmiştir. Sayın vekil AKPARTİ Grubu adına söz almıştır.

AKPARTİ Grubu olarak bu konuda bir düzeltme yapmanızı rica ediyoruz. Söz konusu düzeltme gelmediğinde elbette bu konuşmaların grup görüşü olduğunu anlayacağız.

Sayın Mustafa Oğuz’a da hatırlatmak istiyoruz ki kendisi bir Mali Müşavirdir. Öncelikle Hizmet Akdinin oluşmamış olduğunu söylemek tamamen manüplasyondur. İş Kanunlarına göre bir taraf hizmetini hasrederken diğer taraf da maaş verdiğinde iş akdi oluşmuştur. Buradan bir kere daha sesleniyoruz. Grubunuz adına konuştuğu meclis tutanaklarıyla sabit olan Sayın Mustafa Oğuz’un söylediklerini reddetmezseniz sizin görüşünüz demektir”

TBMM’de Staj ve Çıraklık Mağdurlarını kızdıran konuşma: “Rencide etmiştir”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.